Som medlem i våran kundklubb, Friends of Hälsokosten, prenumererar du på spännande läsning, tips och inspiration för en balanserad och hälsosam livsstil. Du som medlem får ta del av exklusiva erbjudanden och spännande intervjuer från branschens ledande språkrör.

Enkelt, smidigt och gratis

För att bli medlem och samla poäng när du handlar identifierar du dig enkelt med ditt personnummer/legitimation. Det behövs inga kundnummer, koder eller medlemskort. Du kommer, om du tillåter, aviseras bonusbesked genom SMS eller e-post. Du väljer själv vilka sätt vi får kontakta dig på. Om du väljer att inte dela ditt mobiltelefonnummer eller e-post så kan vi hjälpa dig i butiken eftersom alla bonuscheckar också ligger laddade i kassan i din Hälsokosten butik. Ett medlemskap i Friends of Hälsokosten är helt kostnadsfritt.

Första svenska hälsokost-kedjan med 100% miljöanpassad kommunikation

Våra kunders hälsa och en hållbar miljö är något som ligger oss på Hälsokosten nära hjärtat. Därför tillämpar vi på Hälsokosten den digitala utvecklingen för att skapa en ekologisk hushållning av jordens resurser. Vi är den första svenska hälsokost-kedjan att helt sluta med postala utskick av marknadsföringsmaterial så som tidningar, medlemskort i plast eller postala bonusbesked.

Bonusvillkor

Du som är medlem i Friends of Hälsokosten samlar bonus på alla köp.

1000kr ger dig en bonuscheck på 25kr att handla för i alla våra butiker.

2000kr ger dig två stycken bonuscheckar på 25kr att handla för i våra butiker och så vidare.

Hela checken á 25 kr förbrukas vid användning – det är inte möjligt att spara restbelopp på checken men det går att använda flera checkar vid ett och samma köp.

Bonusavläsning görs en gång varje månad och även om du inte vid avläsningen nått upp till en bonuscheck så behåller du alltid dina bonuspoäng till kommande avläsningar.