• Fri frakt vid 299 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Fri retur i butik
Kompispris för medlemmar

Rödbetsjuice Ekonomipack 4x1000ml

Biotta rödbetsjuice är färskpressad juice från nyskördade, ekologiska rödbetor. Rödbetor innehåller naturligt höga halter av nitrat och flavonoider. Nitrat omvandlas till kväveoxid i kroppen som hjälper blodkärlen slappna av och vidgas, vilket är bra för blodcirkulationen och ökar mjölksyratransporten. Ekologisk och vegansk.
299 kr
392 kr
Lagersaldo:

I lager

Se tillgänglighet i butik

  • 18 st
  • 99 st
  • 47 st
  • Fri frakt vid 299 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Fri retur i butik

Produktbeskrivning

Innehåll

Dosering & användning

Biotta rödbetsjuice är färskpressad juice från nyskördade, ekologiska rödbetor. 

Rödbetor innehåller naturligt höga halter av nitrat och flavonoider. Nitrat omvandlas till kväveoxid i kroppen som hjälper blodkärlen slappna av och vidgas, vilket är bra för blodcirkulationen och ökar mjölksyratransporten. Detta gör rödbetsjuice till en utmärkt sportdryck för personer som tränar uthållighetskrävande sporter.
Flavonoider är antioxidanter, där den främsta är betanin och är allmänt nyttig då de har förmågan att rensa bort fria radikaler, toxiner, i kroppen.

I området på de bördiga fälten runt Bodensjön i Thurgau-regionen i Schweiz, levererar de ekologiska bönderna sina nyskördade betor till Biottas anläggning. Där förvandlas den färgstarka rotfrukten varsamt till juice. När produktionen är över väntar en ordentlig rengöring. Har du hanterat rödbetor, vet du hur svårt det är att få bort färgen efteråt. Men oroa dig inte - Biotta har gjort arbetet åt dig!

Sedan 1957, när den första Biottajuicen såldes, har Biotta haft som mål att erbjuda välsmakande juicer gjorda på ekologiska råvaror av hög kvalitet - utan konstgjorda tillsatser. Biotta har ett nära och långsiktigt samarbete med sina odlare, med en rättvis prissättning, och har full kontroll från fält till flaska. Biottas juicer är certifierade enligt bland annat Bio Suisse och EU-lövet.

Läs mer om Biottas rödbetsjuice här:
Biotta - äkta rödbetsjuice i en klass för sig

Köp fyra stycken Biotta Rödbetsjuice 1000ml för 299kr (74,75kr/styck) och spara 93 kr samtidigt som du får fri frakt.

Ekologisk
Ja
Vegan
Ja
TillverkningslandSchweiz