• Fri frakt vid 299 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Fri retur i butik

Bli medlem

Som medlem i Friends of Hälsokosten samlar du bonuspoäng på alla dina köp och får bonuscheckar, exklusiva rabatter och erbjudanden. Dessutom får du förtur till reor och event samt prenumererar på spännande läsning och hälsotips för att må naturligt bra.

Hur blir man medlem?

Du kan bli medlem här eller i din Hälsokostenbutik.
Att vara medlem i Friends of Hälsokosten är kostnadsfritt.

 

Hur fungerar det?

När du är medlem får du bonuspoäng på alla dina köp när du identifierar dig med personnummer/legitimation i din Hälsokostenbutik eller loggar in och handlar på halsokosten.se. Du behöver inget kundnummer eller medlemskort. 

Bonusvillkor

  • Som är medlem i Friends of Hälsokosten samlar bonuspoäng på alla dina köp, bonuspoäng ges dock inte på köp av tjänster, frakt eller presentkort. En krona ger ett bonuspoäng. 

  • 1000 bonuspoäng ger dig en bonuscheck på 25 kr att handla för i alla våra butiker och på halsokosten.se. 2000 bonuspoäng ger dig två bonuscheckar på 25 kr att handla för och så vidare.

  • Hela bonuschecken á 25 kr förbrukas vid användning – det är inte möjligt att spara restbelopp på bonuschecken men det går att använda flera bonuscheckar vid ett och samma köp. Bonuschecken kan inte lösas in mot kontanter eller användas vid köp av tjänster, presentkort, frakter eller erbjudanden där annat anges.

  • Bonusavläsning och tilldelning av bonus görs varje månad och även om du inte vid avläsningen nått upp till en bonuscheck så behåller du dina bonuspoäng till kommande avläsningar.

  • Bonuschecken är giltig i 3 månader från utfärdandet.

Du kommer, om du tillåter, aviseras din bonus genom SMS eller e-post. Du väljer själv vilka sätt vi får kontakta dig på. Eventuella bonuscheckar finns också laddade på ditt medlemskap i kassan hos din Hälsokostenbutik eller i kassan när du är inloggad och handlar på halsokosten.se. Du aktiverar själv din bonus i kassan om du vill använda den när du handlar på halsokosten.se.

Se våra fullständiga medlemsvillkor här.

Medlem utan inloggning till halsokosten.se?

Om du har blivit medlem i en Hälsokostenbutik och vill handla som medlem på halsokosten.se behöver du aktivera ditt konto genom att skapa ett användarnamn och lösenord. Detta gör du här.  

100 procent miljöanpassad kommunikation

Att bidra till en mer hållbar värld är något som ligger oss på Hälsokosten lika varmt om hjärtat som att hjälpa våra kunder att må bra. Därför har vi valt att tillämpa en 100 procent miljöanpassad och digital kommunikation med våra kunder och på så vis spara på jordens resurser. Vi är den första svenska hälsokostkedjan som helt har slutat med postal marknadsföring i form av kampanjtidningar och bonusbesked samt medlemskort i plast. 

Välkommen att bli medlem i Friends of Hälsokosten!