• Snart lanseras vår e-handel

Bli medlem

Som medlem i Friends of Hälsokosten samlar du bonuspoäng på alla dina köp, handlar till kompispriser och prenumererar på spännande läsning, inspiration och hälsotips för att må naturligt bra.

Enkelt och kostnadsfritt

För att bli medlem och samla poäng när du handlar identifierar du dig enkelt med ditt personnummer/legitimation. Det behövs inga kundnummer eller medlemskort. Du kommer, om du tillåter, aviseras din bonus genom SMS eller e-post. Du väljer själv vilka sätt vi får kontakta dig på. Om du väljer att inte dela ditt mobiltelefonnummer eller e-post så kan vi hjälpa dig i butiken eftersom din bonuscheckar också finns laddad på ditt medlemskap i kassan hos din Hälsokostenbutik. Ett medlemskap i Friends of Hälsokosten är helt kostnadsfritt. 

100 procent miljöanpassad kommunikation

Att bidra till en mer hållbar värld är något som ligger oss på Hälsokosten lika varmt om hjärtat som att hjälpa våra kunder att må bra. Därför har vi valt att tillämpa en 100 procent miljöanpassad och digital kommunikation med våra kunder och på så vis spara på jordens resurser. Vi är den första svenska hälsokostkedjan som helt har slutat med postal marknadsföring i form av kampanjtidningar och bonusbesked samt medlemskort i plast. 

Bonusvillkor 

  • Som är medlem i Friends of Hälsokosten samlar bonus på alla dina köp.

  • 1000 kr ger dig en bonuscheck på 25 kr att handla för i alla våra butiker. 2000 kr ger dig två stycken bonuscheckar på 25 kr att handla för i våra butiker och så vidare.

  • Hela checken á 25 kr förbrukas vid användning – det är inte möjligt att spara restbelopp på checken men det går att använda flera checkar vid ett och samma köp.

  • Bonusavläsning och tilldelning av bonus görs varje månad och även om du inte vid avläsningen nått upp till en bonuscheck så behåller du alltid dina bonuspoäng till kommande avläsningar.

Välkommen att bli medlem i någon av våra butiker!

Powered by Jetshop