• Fri frakt vid 299 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Fri retur i butik

Jobba hos oss

Här lägger vi upp information om lediga tjänster hos oss på Hälsokosten. 
Ingen ledig tjänst som är intressant?
Välkommen att skicka en spontanansökan till info@halsokosten.se. 

2021 10 06 - vi söker en ny butiksansvarig på Frölunda Torg!

Vi söker dig som brinner för holistisk hälsa, naturlig skönhet och mötet med andra människor. I ditt dagliga arbete delar du med dig av din kunskap för att hjälpa våra kunder att optimera sin hälsa – och som ansvarig för butiken leder du butiksarbetet och dina kollegor i försäljningsarbetet. Vi tror att du är en positiv och strukturerad person med tidigare erfarenheter av hälsorådgivning, försäljning samt att leda medarbetare. Att ta egna initiativ för att både kunder och kollegor att trivas i butiken uppskattas. 

Du arbetar strukturerat och skapar goda rutiner för arbetet i butiken – och du har tidigare erfarenheter av administrativa uppgifter som schemaläggning och inköp.  

På Hälsokosten har vi sedan en tid utvecklat butikernas sortiment med flera nya naturliga hudvårdsvarumärken, därför är det extra meriterande med en utbildning som hudterapeut. Vi har också utvecklat och digitaliserat delar av arbetet, goda datorkunskaper och vana att arbeta i Microsoft Office-program är nödvändigt. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
·       Rådgivning och försäljning 
·       Leda och skapa goda rutiner för arbetet i butiken
·       Leda och motivera laget till att nå försäljnings- och övriga mål
·       Ansvara för trivseln i butik
·       Övriga arbetsuppgifter i butiken som inköp, inleverans, exponering och städning

Praktisk info: 
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning 
Tillsättning: Hösten 2021 eller enligt överenskommelse

Är det du?
Skicka CV och personlig brev till info@halsokosten.se redan idag. 
Intervjuer sker löpande. 

Sveriges bästa hälsokostbutiker
Hälsokosten är ett svenskt familjeägt företag med över 40 års erfarenhet av naturlig hälsa och skönhet. Vi drivs av vår vision om att hjälpa människor att skapa ett friskare liv där en bättre hälsa, ett högre välbefinnande och en mer hållbar värld skapas varje dag. Idag har vi 10 hälsokostbutiker samt en e-handel som hjälper 1000-tals människor till en bättre hälsa. 

Vi älskar mötet med människor och att få vara med våra kunder på deras hälsoresa. På Hälsokosten erbjuder vi personlig rådgivning av kunniga hälsorådgivare, näringsterapeuter och hudterapeuter – och vi erbjuder ett brett sortiment med säkra och högkvalitativa produkter för naturlig hälsa och skönhet. Hos oss hittar du bland annat vitaminer, mineraler, kosttillskott, superfoods och naturliga hud- och hårvårdsprodukter från ledande varumärken.
Välkommen med din ansökan!

2021 09 01 - vi söker en ny kollega i Uppsala!

Vi söker dig som brinner för holistisk hälsa, naturlig skönhet och mötet med andra människor. I tjänsten som butikssäljare delar du med dig av din kunskap för att hjälpa våra kunder att optimera sin hälsa och sitt välbefinnande. Vi tror att du är en nyfiken och glad person med tidigare erfarenheter av rådgivning och försäljning. Meriterande med en bakgrund som näringsterapeut, hälsorådgivare eller hudterapeut. 

Tjänsten omfattar cirka 50% med start relativt omgående. 

Är det du eller någon du känner? Mejla personligt brev & CV till uppsala@halsokosten.se.

Ha en fin dag!

Powered by Jetshop

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer >