• Fri frakt vid 299 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Fri retur i butik

Synbiotic15 Daily 30p

Ett svenskt kosttillskott för din mage med högt fiberinnehåll. En förpackning innehåller 30 dagsdoser i pulverform som du rör ner i ett glas vatten. En dagsdos innehåller 15 miljarder mjölksyrabakterier från 4 olika stammar samt 4 gram glutenfria kostfibrer.
589 kr
Lagersaldo:

I lager

Se tillgänglighet i butik

  • 1 st
  • 4 st
  • 2 st
  • Fri frakt vid 299 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Fri retur i butik

Produktbeskrivning

Innehåll

Dosering & användning

Övrigt

Ett svenskt kosttillskott för din mage med högt fiberinnehåll. En förpackning innehåller 30 dagsdoser i pulverform som du rör ner i ett glas vatten. En dagsdos innehåller 15 miljarder mjölksyrabakterier från 4 olika stammar samt 4 gram glutenfria kostfibrer.

Synbiotic är ett kosttillskott baserat på över 20 års kliniska studier. Efter isolering och screening av drygt 500 typer av mjölksyrabakterier, valdes fyra bakteriestammar ut och patenterades – Lactobacillus paracasei, Pediococcus pentosaceus, Lactobacillus plantarum och Leuconostoc mesenteroides. De fyra stammarna tillhör arter av bakterier som är en naturlig del av bakteriefloran i tarmen, och de kan också påträffas naturligt i kosten.

Varför ska man äta synbiotika då?

I din tarm har du cirka 1,5-2 kg bakterier. Det är tio gånger mer än vad du har celler i din kropp, så i det avseendet är du faktiskt mer bakterie än människa. När vi lever optimalt har vi cirka 100 biljoner goda bakterier i vår tarm som jobbar heltid med att utvinna nyttigheter åt oss. Våra förfäder hade ungefär en elakartad bakterie på en miljon goda, men med dagens matvanor, stress, brist på motion och konsumtion av antibiotika (och andra mediciner) är det inte ovanligt att de elakartade bakterierna utgör en större del än vad som är optimalt. Och med tanke på att 70-80 procent av ditt immunförsvar sitter där så kan det vara en bra idé att stötta de goda bakterierna.

Professorn bakom Super Synbiotics

Professor Stig Bengmark har en bakgrund som professor i kirurgi vid Lunds Universitet, chefskirurg och klinikchef vid Lunds universitetssjukhus och senare gästprofessor och Professor Emeritus vid London University. De senaste 30 åren har han ägnat åt att studera kopplingen mellan livsstil och tarmfloran, föreläsa och sprida kunskap kring hälsa till allmänheten som du kan läsa mer om i hans böcker.

 

Vegan
Nej
Ekologisk
Nej
TillverkningslandSverige