• Fri frakt vid 299 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Fri retur i butik

Pure Essentials

Pure Essentials som översatt till svenska betyder rena väsentligheter, sysslar med just det; rena väsentligheter i form av rena näringsämnen för hälsa och välmående. Genom att utveckla kosttillskott i form av vitaminer, mineraler, omega-3 och andra väsentligheter underlättar vi för dig, din familj och dina vänner att tillgodose ert näringsbehov och att må bra.

På Pure Essentials börjar produktutvecklingen alltid med att identifiera de mest biotillgängliga källorna av varje näringsämne. Därefter kommer ett minst lika viktigt steg, att identifiera vad som inte skall ingå i varje kosttillskott. Hos Pure Essentials väljer man bort onödiga additives i form av fyllnadsmedel, bindningsmedel, konserveringsmedel och coatings.

Pure Essentials strävar efter att innehållsförteckningen för varje produkt ska vara så potent, relevant och kort som bara möjligt.

  • Utvecklat i samarbete med svenska näringsterapeuter
  • Innehåller viktiga näringsämnen
  • Utan onödiga tillsatser
  • Producerat i Sverige

Ordet essentiell - har vi koll på vad det faktiskt betyder?

Svenska akademins ordlista beskriver ordet så här:
ess·­enti·­ell [‑(t)siel´] adjektiv ~t ~a - väsentlig, ytterst viktig. 

Essentiella näringsämnen

Essentiella näringsämnen är i huvudsak livsnödvändiga ämnen som en organism; växt, människa eller ett djur inte själva kan producera. Växter tillgodoser sig dessa via näringen i jorden, människor och djur via kosten.

De essentiella näringsämnena är inte desamma för alla, C-vitamin är till exempel essentiellt för oss människor men inte för ett flertal djur.

För oss människor består de essentiella näringsämnena av nio aminosyror, två fettsyror, tretton vitaminer och fjorton mineraler. Och det är bland dessa essentiella näringsämnen – och andra viktiga näringsämnen som det kan vara svårt att tillgodose sig som Pure Essentials har som mission att underlätta genom att erbjuda kosttillskott i absolut världsklass.

3 produkter

Pure Magnesiumkomplex 90k
Pure Magnesiumkomplex 90k

Pure Essentials

159 kr
Pure Magnesiumkomplex Ekonomipack 3x90k
Kompispris för medlemmar
Pure Magnesiumkomplex Ekonomipack 3x90k

Pure Essentials

399 kr
477 kr
Pure Magnesiumkomplex Ekonomipack 2x90k
Kompispris för medlemmar
Pure Magnesiumkomplex Ekonomipack 2x90k

Pure Essentials

299 kr
318 kr

Du har sett 3 av 3 produkter