• Fri frakt vid 299 kr
 • Leverans 1-3 dagar
 • Fri retur i butik
Varm choklad med björksocker
Recept

Varm choklad med björksocker

Kallare tider väntar och visst vill man kunna njuta av en kopp varm choklad även om man försöker hålla igen på det vita sockret. Björksocker innehåller drygt hälften så många kalorier som vanligt socker och har ett lågt glykemiskt index som påverkar vårat blodsocker i mindre utsträckning än vad vanligt socker gör.

Ingredienser, 1 kopp

2 dl valfri mjölk

1,5-2 tsk kakaopulver criollo

1 tsk björksocker eller annan sötning

Gör så här:

Värm mjölken på spisen, under omrörning. Häll sötning och kakao i en kopp och blanda ut med lite av den varma mjölken. Tillsätt resten av mjölken och blanda.

Sätt dig bekvämt och njut!

Kakaopulver Criollo 250g
Kampanj för alla
Kakaopulver Criollo 250g

Rawpowder

84 kr
105 kr
Kokossocker 250g
Kampanj för alla
Kokossocker 250g

Rawpowder

44 kr
55 kr
Björksocker 300g
Kampanj för alla
Björksocker 300g

Rawpowder

84 kr
105 kr
Kokossocker 400g
Kampanj för alla
Kokossocker 400g

Rawpowder

55 kr
69 kr

Liknande artiklar

 • Varm choklad med björksocker

  Kallare tider väntar och visst vill man kunna njuta av en kopp varm choklad även om man försöker hålla igen på det vita sockret. Björksocker innehåller drygt hälften så många kalorier som vanligt socker och har ett lågt glykemiskt index som påverkar vårat blodsocker i mindre utsträckning än vad vanligt socker gör. Ingredienser, 1 kopp 2 dl valfri mjölk 1,5-2 tsk kakaopulver criollo 1 tsk björksocker eller annan sötning Gör så här: Värm mjölken på spisen, under omrörning. Häll sötning och kakao i en kopp och blanda ut med lite av den varma mjölken. Tillsätt resten av mjölken och blanda. Sätt dig bekvämt och njut!

 • Nyttig mangoglass med elektrolyter

  Gör din egen nyttiga glass med elektrolyter. Mumsig med fruktig smak av mango och passionsfrukt. Perfekt för att få i sig både vätska och salter en varm sommardag.

 • Raw citron- och kokosbollar

  Ett fräscht mellanmål eller en nyttigare fika, de här rawfoodbollarna är uppskattade av både stora och små. Citron, kokos och baobab ger bollarna en frisk, fruktig och sötsyrlig smak. Mums!

 • Grön smoothie med spirulina och passionsfrukt

  En snabb och näringsrik frukost, ett perfekt mellanmål eller en näringsboost när du vill ge kroppen lite kärlek. Den här smoothien har en frisk och fräsch smak av mango, passionsfrukt och citron – och tack vare innehållet av spirulina, vetegräs och spenat är den grönare än grön.

 • Guldmjölk - värmande dryck med gurkmeja

  Guldmjölk, golden milk eller gurkmejalatte är en smakrik och värmande dryck gjorde med den hälsosamma kryddan gurkmeja. Enkel att göra och fantastiskt god, smaksätt med kanel, kardemumma och ingefära för lite sting.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer >