• Fri frakt vid 299 kr
 • Leverans 1-3 dagar
 • Fri retur i butik
Dr Mercola – mannen bakom världens största hälsoplattform
Nyheter

Dr Mercola – mannen bakom världens största hälsoplattform

Joseph Mercola är sonen till Air Force-veteranen som är utbildad osteopatisk läkare, bästsäljande författare och grundare av den största naturliga hälsosajten i världen som han startade 1997. Nu har vi på Hälsokosten utökat vårt sortiment med Dr. Mercolas produkter.

Joseph Mercola – den framgångsrike

Mercola.com som lanserades 1997 är idag världens största hälsoplattform för alternativ hälsa i världen. Förutom huvudsajten så är den även värd för några av världens största hälsobloggare så som Healthy Pets och Peak Fitness. Enligt trafikräkning från Quantcast visar webbplatsen upp besökssiffror på omkring 1,9 miljoner nya besökare varje månad där var och en i snitt återvänder nästan 10 gånger på en månad. Dessa siffror gör Mercolas plattform lika stor som USA:s officiella plattform för hälsa från U.S Department of Health & Human Services.

Joseph Mercola – den kontroversielle & censurerade

Mercola är en kritiker av vacciner och vaccinationspolitik och han hävdar att för många vacciner ges för tidigt under spädbarnsåldern. På mercola.com är han värd för anti-vaccinationsaktivister som förespråkar andra åtgärder snarare än vaccination i många fall som att boosta med vitaminer snarare än att ta en influensaspruta. 

Mercola hävdade vid ett annat tillfälle att inandning av 0,5–3 % väteperoxidlösning med en nebulisator kunde förebygga COVID-19. En tweet från Mercola som annonserade denna metod togs bort från Twitter den 15 april 2020 för att ha brutit mot plattformsreglerna. Något som Joseph Mercola själv upplevde som att han hade censurerats.

Joseph Mercola – den generöse filantropen

Från och med 2019 har Joseph Mercola donerat minst 4 miljoner dollar till anti-vaccingrupper genom sin fond Natural Health Research Foundation, inklusive mer än 2,9 miljoner dollar till anti-vaccinationsgruppen National Vaccine Information Center, vilket uppgår till cirka 40 procent av den organisationens finansiering.

Joseph Mercolas egna tillskott – Dr. Mercola Supplements

Dr. Mercolas tillskott innehåller världsledande formuleringar av bio-tillgängliga råvaror som liposomala tillskott, som exempelvis Liposomal C-vitamin, och probiotika med så mycket som 70 miljarder bakterier tillsammans med prebiotika som ger näring till probiotikan. Dr. Mercolas produkter är också i vissa fall fermenterade. Fermentering är en mycket gammal metod som i första hand har använts för att konservera mat, men vid fermenteringen uppstår även en hel del välgörande aktiva bakterier som gör gott för vår mag- och tarmhälsa. 

Ubiquinol 100mg 30k
Ubiquinol 100mg 30k

Dr. Mercola

378 kr
D-Mannose & Cranberry Extract 60k
D-Mannose & Cranberry Extract 60k

Dr. Mercola

338 kr
Complete Probio 70CFU 30k
Complete Probio 70CFU 30k

Dr. Mercola

448 kr
Liposomal C-Vitamin 60k
Liposomal C-Vitamin 60k

Dr. Mercola

255 kr
Liposomal C-Vitamin 180k
Liposomal C-Vitamin 180k

Dr. Mercola

578 kr
Gallbladder Enzymes 30k
Gallbladder Enzymes 30k

Dr. Mercola

365 kr

Liknande artiklar

 • Dr Mercola – mannen bakom världens största hälsoplattform

  Joseph Mercola är sonen till Air Force-veteranen som är utbildad osteopatisk läkare, bästsäljande författare och grundare av den största naturliga hälsosajten i världen som han startade 1997. Nu har vi på Hälsokosten utökat vårt sortiment med Dr. Mercolas produkter.

 • Minami Nutrition – omega-3 tillskott i världsklass

  Minami Nutrition omega-3-resa börjar i Stilla havets kalla, rena vatten. Härifrån hämtar de små, hållbart fiskade fiskarter som de använder för att tillverka sina världsledande & högkoncentrerade tillskott med omega-3 i en produktionsprocess för att lämna minsta möjliga avtryck på miljön. Häng med så får du veta mer!

 • +31 procent: E-handeln har gjort våra fysiska butiker till Sveriges bästa

  I början av pandemin och mitt under den redan pågående ”butiksdöden” stakades en ny väg ut. Med ambitionen att göra det man var bäst på med hela Sverige som arena blev nio butiker Hälsokosten och halsokosten.se föddes. Genom att kombinera fysisk butik och e-handel har satsningen burit frukt – första halvåret 2022 har Hälsokosten ökat totala försäljningen med hela 31 procent.

 • Hälsokosten 2 år: TACK för att vi får sprida hälsa!

  Med ambitionen att hjälpa hela Sverige till en bättre hälsa blev tio butiker Hälsokosten och halsokosten.se föddes. Det bästa sortimentet och den bästa rådgivningen, genom att kombinera fysisk butik och e-handel blev det möjligt. Idag drivs e-handeln från en av de fysiska butikerna i Västerås.

 • Närokällan – rena och potenta näringstillskott

  Närokällan är ett varumärke med rena och naturliga kosttillskott av högsta kvalitet. Produkterna innehåller höga halter av verksamma ämnen utan onödiga tillsatser eller kemikalier. Efter en rad förkylningar kände Fredrik Gustafsson, sortimentsansvarig på Hälsokosten, att Mega Multi Advanced var precis vad han behövde.

 • agaDA – ett resultat av 20 års forskning

  Kroppens eget, normalt verkande immunsystem är utan tvekan vårt bästa försvar – både före, under och efter en infektion – och det fungerar lika bra oavsett om det handlar om virus eller bakterier. Utmaningen är att vårt immunsystem lätt kommer ur balans och försvagas. Kliniska studier och lång erfarenhet visar att agaDA hjälper kroppen att bibehålla sitt starka, normala immunsystem. Och bättre kan det inte bli.

 • Pharma Nord – alltid med vetenskap i grunden

  Pharma Nord är en av Europas största tillverkare av produkter med essentiella näringsämnen. Företaget utvecklar och tillverkar vetenskapligt välgrundade kosttillskott och läkemedel baserade på optimal biotillgänglighet, säkerhet och dokumentation.

 • Care of Gerd – en hyllning till naturen och människan

  På Hälsokosten är vi glada att få presentera ett nytt varumärke som precis som oss delar kärleken till människan och vår omvärld. Det norrländska familjeföretaget Care of Gerd skapar fantastiska hud- och hårvårdsprodukter med naturen som grund. Säg hej till Care of Gerd.

 • Thorne - nytt varumärke hos Hälsokosten

  Att utveckla sortimentet för att hjälpa fler människor till ett friskare liv och en mer hållbar värld står alltid högt upp på vår agenda. Därför lanserar vi nu det amerikanska varumärket Thorne som levererar ett brett sortiment med rena och effektiva näringstillskott utan tillsatser. Tack vare den höga kvaliteten och säkerheten väljer flera NHL-spelare och idrottsstjärnor Thorne.

 • Garden of Life – världsledande på ekologiska kosttillskott

  Garden of Life är besatta av ingredienserna de använder i sina produkter. Det kan låta konstigt, men det är ett faktum. Oavsett om de tar fram en vitamin, probiotika eller proteinpulver så börjar Garden of Life alltid sin formulering med riktiga livsmedel – Whole Food. Och medan de är besatta av vad som ingår i sina produkter, är de ännu mer engagerade vad de lämnar ute ur sina produkter.

 • Holistics resa mot en hållbar framtid

  I snart 20 år har Holistic förmedlat kunskap och utvecklat kosttillskott av kompromisslös kvalité för att hjälpa människor att optimera sin hälsa. Företaget är på en ständig utvecklingsresa med målet att hela tiden förbättras i syfte att bidra till visionen om en bättre värld. Med ny design och förbättrade förpackningar tar Holistic ännu ett steg för att skapa en mer hållbar värld, med kärlek till både människa, natur och planet.

 • NiDRA - när sömnen är ditt stora problem

  Inom ayurveda, världens äldsta läkekonst används en kombination av saffran och ashwagandha för att återställa sömnen. Baserat på den kunskapen utvecklades niDRA, en kombination av KSM66® och Affron® som är världens mest väldokumenterade saffran. Effekten på sömn märks som regel första veckan.

 • Snart blir vi ännu bättre för våra kunder

  Ett tufft, lärorikt och betydelsefullt år. Så beskriver Fredrik Gustafsson, försäljningschef på Hälsokosten 2020. Under året har han tillsammans med familjen lanserat Hälsokosten, en hälsokostkedja med 11 butiker runt om i landet – och snart lanseras en e-handel som ett komplement till de fysiska butikerna.

 • Solgar - världens äldsta och största tillverkare av kosttillskott

  Solgar är ett av världens äldsta & största tillverkare av kosttillskott. Varje ingrediens kontrolleras i flera steg från råvara till färdig produkt i deras egna laboratorium och produktionsanläggningar. Här får du veta mer om Solgar och varför deras produkter finns i Hälsokostens sortiment.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer >