• Fri frakt vid 299 kr
 • Leverans 1-3 dagar
 • Fri retur i butik
Närokällan – rena och potenta näringstillskott
Nyheter

Närokällan – rena och potenta näringstillskott

Närokällan är ett varumärke med rena och naturliga kosttillskott av högsta kvalitet. Produkterna innehåller höga halter av verksamma ämnen utan onödiga tillsatser eller kemikalier. Efter en rad förkylningar kände Fredrik Gustafsson, sortimentsansvarig på Hälsokosten, att Mega Multi Advanced var precis vad han behövde. 

Närokällan erbjuder ett brett sortiment med pålitliga och potenta produkter. Bättre Hälsa, företaget bakom Närokällan, har en lång erfarenhet och hög kompetens gällande utformning av produkter. Många produkter har varit med under lång tid på marknaden, ett exempel på detta är Mega Multi, en favorit som tidigare gick under namnet Mega Vital. Mega Multi är ett komplett flytande multitillskott, proppat med olika näringsämnen. 

   - Det var när jag satt och kodade näringstabellen till Mega Multi Advanced som jag kände WOW, det här är ju precis vad jag behöver. Jag hade haft tre förkylningar tätt efter varandra, och den senaste gjorde att jag missade AIKs premiär i Allsvenskan, berättar Fredrik Gustafsson. 

Avancerad multivitamin med god smak

Mega Multi Advanced är Närokällans mest avancerade kosttillskott med över 100 olika näringsämne. Den innehåller rejäla doser vitaminer och mineraler – och innehåller dessutom Q10, grönsaker och andra frukt- och växtämnen.

   - Jag tar två matskedar och blandar i ett glas vatten varje dag, ofta dricker jag den som måltidsdryck eftersom den smakar så pass bra. Det är som att dricka ett glas juice, men mycket nyttigare.   

På Hälsokosten var det en självklarhet att utöka sortimentet med Närokällans potenta och prisvärda premiumprodukter. I sortimentet finns ett utbud av metylerade och liposomala produkter, vilket enkelt sett innebär att de har sammansättningar och former som är lätta för kroppen att ta upp. 

   - I dagsläget har vi tagit in ett tjugotal av Närokällans mest populära produkter, flera av dom kan du dessutom köpa till kompispris.

I sortimentet hittar du bland annat:

 • Magnesiumglycinat
  Magnesiumglycinat är ett magnesiumtillskott som är snällt för magen. Magnesium är bundet med aminosyran glycin och lätt för kroppen att ta upp.

 • Aktiv-B-komplex
  Aktiv B Komplex innehåller hela B-vitaminspektrat i flytande form för optimalt upptag. Den innehåller B2-vitamin i formen riboflavin-5-fosfat, B6-vitamin som P-5-P, folsyra som metylfolat och B12 som metylkobalamin. De aktiva formerna behöver inte omvandlas i kroppen och tas därför upp lättare. 
 • C8 MCT-olja
  MCT-olja ger ett snabbt energitillskott från fett snarare än från socker. Det ger en stabilare, klarare energi som gör att du orkar mer. Fungerar perfekt att blanda i morgonkaffet, i vattnet på gymmet eller ta en sked direkt efter jobbet när du känner dig dränerad. 
 • Krillolja
  Krillolja är en bra källa till omega-3 då DHA/EPA är bunden till fosfolipider. Fosfolipider är en grupp av fetter som är uppbyggda på samma sätt som cellmembranen, detta gör att omega-3 från krill är mer biotillgänglig än omega-3 från fisk som består av triglycerider. Krillen fångas i kristallklart, rent, iskallt vatten utan föroreningar.
 • Liposomal C-vitamin
  Liposomal C-vitamin innehåller 1000mg lättupptaglig C-vitamin med endast havtorn som konserveringsämne. Liposomerna är framställda från solrosfosfolipider. Liposomer erbjuder en högre biotillgänglighet och innebär att en större mängd av ett näringsämne kan komma in i blodomloppet. Liposomer absorberas genom tarmväggen, eftersom de består av samma byggstenar som våra cellmembran.

Närokällan är ett varumärke som ständigt utvecklas och nyheter kommer alltid – hör av dig om du saknar någon av Närokällans produkter.

Liposomal C-vitamin 1000mg 250ml
Liposomal C-vitamin 1000mg 250ml

Närokällan

345 kr
Mega Multi Advanced 900ml
Kompispris för medlemmar
Mega Multi Advanced 900ml

Närokällan

375 kr
419 kr
Mega Multi Boost 900ml
Kompispris för medlemmar
Mega Multi Boost 900ml

Närokällan

375 kr
445 kr
Aktiv B-komplex 500ml
Kompispris för medlemmar
Aktiv B-komplex 500ml

Närokällan

319 kr
365 kr
Adaptomax 60k
Adaptomax 60k

Närokällan

289 kr
B6 P-5-P 25mg 60k
B6 P-5-P 25mg 60k

Närokällan

189 kr
B12 sugtablett 2500mcg 60t
B12 sugtablett 2500mcg 60t

Närokällan

225 kr
Benfotiamin 150mg 60k
Benfotiamin 150mg 60k

Närokällan

239 kr

Liknande artiklar

 • Dr Mercola – mannen bakom världens största hälsoplattform

  Joseph Mercola är sonen till Air Force-veteranen som är utbildad osteopatisk läkare, bästsäljande författare och grundare av den största naturliga hälsosajten i världen som han startade 1997. Nu har vi på Hälsokosten utökat vårt sortiment med Dr. Mercolas produkter.

 • Minami Nutrition – omega-3 tillskott i världsklass

  Minami Nutrition omega-3-resa börjar i Stilla havets kalla, rena vatten. Härifrån hämtar de små, hållbart fiskade fiskarter som de använder för att tillverka sina världsledande & högkoncentrerade tillskott med omega-3 i en produktionsprocess för att lämna minsta möjliga avtryck på miljön. Häng med så får du veta mer!

 • +31 procent: E-handeln har gjort våra fysiska butiker till Sveriges bästa

  I början av pandemin och mitt under den redan pågående ”butiksdöden” stakades en ny väg ut. Med ambitionen att göra det man var bäst på med hela Sverige som arena blev nio butiker Hälsokosten och halsokosten.se föddes. Genom att kombinera fysisk butik och e-handel har satsningen burit frukt – första halvåret 2022 har Hälsokosten ökat totala försäljningen med hela 31 procent.

 • Hälsokosten 2 år: TACK för att vi får sprida hälsa!

  Med ambitionen att hjälpa hela Sverige till en bättre hälsa blev tio butiker Hälsokosten och halsokosten.se föddes. Det bästa sortimentet och den bästa rådgivningen, genom att kombinera fysisk butik och e-handel blev det möjligt. Idag drivs e-handeln från en av de fysiska butikerna i Västerås.

 • Närokällan – rena och potenta näringstillskott

  Närokällan är ett varumärke med rena och naturliga kosttillskott av högsta kvalitet. Produkterna innehåller höga halter av verksamma ämnen utan onödiga tillsatser eller kemikalier. Efter en rad förkylningar kände Fredrik Gustafsson, sortimentsansvarig på Hälsokosten, att Mega Multi Advanced var precis vad han behövde.

 • agaDA – ett resultat av 20 års forskning

  Kroppens eget, normalt verkande immunsystem är utan tvekan vårt bästa försvar – både före, under och efter en infektion – och det fungerar lika bra oavsett om det handlar om virus eller bakterier. Utmaningen är att vårt immunsystem lätt kommer ur balans och försvagas. Kliniska studier och lång erfarenhet visar att agaDA hjälper kroppen att bibehålla sitt starka, normala immunsystem. Och bättre kan det inte bli.

 • Pharma Nord – alltid med vetenskap i grunden

  Pharma Nord är en av Europas största tillverkare av produkter med essentiella näringsämnen. Företaget utvecklar och tillverkar vetenskapligt välgrundade kosttillskott och läkemedel baserade på optimal biotillgänglighet, säkerhet och dokumentation.

 • Care of Gerd – en hyllning till naturen och människan

  På Hälsokosten är vi glada att få presentera ett nytt varumärke som precis som oss delar kärleken till människan och vår omvärld. Det norrländska familjeföretaget Care of Gerd skapar fantastiska hud- och hårvårdsprodukter med naturen som grund. Säg hej till Care of Gerd.

 • Thorne - nytt varumärke hos Hälsokosten

  Att utveckla sortimentet för att hjälpa fler människor till ett friskare liv och en mer hållbar värld står alltid högt upp på vår agenda. Därför lanserar vi nu det amerikanska varumärket Thorne som levererar ett brett sortiment med rena och effektiva näringstillskott utan tillsatser. Tack vare den höga kvaliteten och säkerheten väljer flera NHL-spelare och idrottsstjärnor Thorne.

 • Garden of Life – världsledande på ekologiska kosttillskott

  Garden of Life är besatta av ingredienserna de använder i sina produkter. Det kan låta konstigt, men det är ett faktum. Oavsett om de tar fram en vitamin, probiotika eller proteinpulver så börjar Garden of Life alltid sin formulering med riktiga livsmedel – Whole Food. Och medan de är besatta av vad som ingår i sina produkter, är de ännu mer engagerade vad de lämnar ute ur sina produkter.

 • Holistics resa mot en hållbar framtid

  I snart 20 år har Holistic förmedlat kunskap och utvecklat kosttillskott av kompromisslös kvalité för att hjälpa människor att optimera sin hälsa. Företaget är på en ständig utvecklingsresa med målet att hela tiden förbättras i syfte att bidra till visionen om en bättre värld. Med ny design och förbättrade förpackningar tar Holistic ännu ett steg för att skapa en mer hållbar värld, med kärlek till både människa, natur och planet.

 • NiDRA - när sömnen är ditt stora problem

  Inom ayurveda, världens äldsta läkekonst används en kombination av saffran och ashwagandha för att återställa sömnen. Baserat på den kunskapen utvecklades niDRA, en kombination av KSM66® och Affron® som är världens mest väldokumenterade saffran. Effekten på sömn märks som regel första veckan.

 • Snart blir vi ännu bättre för våra kunder

  Ett tufft, lärorikt och betydelsefullt år. Så beskriver Fredrik Gustafsson, försäljningschef på Hälsokosten 2020. Under året har han tillsammans med familjen lanserat Hälsokosten, en hälsokostkedja med 11 butiker runt om i landet – och snart lanseras en e-handel som ett komplement till de fysiska butikerna.

 • Solgar - världens äldsta och största tillverkare av kosttillskott

  Solgar är ett av världens äldsta & största tillverkare av kosttillskott. Varje ingrediens kontrolleras i flera steg från råvara till färdig produkt i deras egna laboratorium och produktionsanläggningar. Här får du veta mer om Solgar och varför deras produkter finns i Hälsokostens sortiment.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer >