• Fri frakt vid 299 kr
 • Leverans 1-3 dagar
 • Fri retur i butik
Puori – alltid rena och naturliga ingredienser
Nyheter

Puori – alltid rena och naturliga ingredienser

Namnet Puori är en fusion av orden pure och origin, vilket också är en gemensam nämnare för alla produkter. Utöver rena och naturliga ingredienser kvalitetstestar man alla produkter och är 100 procent transparenta med resultaten. Frustrationen över att de båda grundarna inte hittade en ren fiskolja som inte smakade fisk blev startskottet för det danska företaget som nu finns representerat i flera länder i världen.

Puori har vuxit fram ur de två grundarna, Oliver Amdrup-Chambys och Julius Heslets, kompromisslösa vilja att komplettera sin egen aktiva livsstil med de allra bästa kosttillskotten. Puori grundades 2009 i syfte att komplettera en hälsosam livsstil och seriös träning med ett lika seriöst erbjudande för omega-3 fiskolja – ett behov som grundarna inte tyckte att befintliga producenter kunde uppfylla. En del av motivationen var också driven av idealism. Målet var klart redan från början: Att vara bäst på att erbjuda äkta, rena och överlägsna produkter som gör skillnad för människors hälsa och välbefinnande.

Oberoende kvalitetstester på alla produkter

Det krävs ett stort engagemang för att uppfylla målet och löftet om en enastående kvalitet. Förklaringen till Puoris framgångar, särskilt under ett så ambitiöst äventyr där två unga mäns idéer har vuxit till ett globalt företag med massor av engagerade medarbetare, samarbetspartners och framför allt kunder, är en transparens med oberoende tester hos tredje part redan från början (IFOS-tester av fiskoljan) till dagens fullständiga transparenstester av hela produktportföljen.

I samarbete med Clean Label Project testas varje batch av Puoris produkter av ett oberoende laboratorium. Produkterna testas för 130 skadliga miljö- och industriella föroreningar och toxiner. Resultaten publiceras sedan online så att alla kan se exakt vad produkterna innehåller. På varje produkt finns även en QR-kod som man enkelt scannar med sin mobilkamera för att komma direkt till testresultaten.

Varje batch av varje produkt testas för:

 • Tungmetaller som exempelvis bly
 • Miljögifter och bekämpningsmedel
 • Mikroplaster
 • Potens – att produkten innehåller det som står på förpackningen

Mod och nytänk genomsyrar företagskulturen

Puori har dessutom alltid kännetecknats av ett stort mod, utan mod skulle företagets resa aldrig ha startats. Det är också en viktig del i företagskulturen där goda idéer, initiativ och nytänk välkomnas. Crossfit som idag är en seriös tävlingssport är sedan starten en del av Puoris DNA – inom sporten är efterfrågan på rena kosttillskott stor. När crossfit-trenden startade på 2000-talet fick Puori ett rejält uppsving och etableringen var ett faktum.  

En holistisk syn på hälsa

På Puori är man övertygad om att hälsa är en resa som ständigt utvecklas och som fokuserar på att fatta kvalitetsbeslut inom de fyra hörnstenarna i ett gott liv: en hälsosam kost, fysisk aktivitet, återhämtning och balans. Därför erbjuder man inte snabba lösningar utan hjälper människor att förstå sin grund och visar dem hur de kan nå sin naturliga potential. Man tror på en förebyggande livsstil och har en holistisk inställning till hälsa. Moderna dieter innehåller inte de näringsämnen som vi behöver och därför erbjuder Puori de renaste naturliga kosttillskotten för människor och för en hälsosammare framtid.

Klicka här för att komma till alla Puoris produkter

Liknande artiklar

 • Dr Mercola – mannen bakom världens största hälsoplattform

  Joseph Mercola är sonen till Air Force-veteranen som är utbildad osteopatisk läkare, bästsäljande författare och grundare av den största naturliga hälsosajten i världen som han startade 1997. Nu har vi på Hälsokosten utökat vårt sortiment med Dr. Mercolas produkter.

 • Minami Nutrition – omega-3 tillskott i världsklass

  Minami Nutrition omega-3-resa börjar i Stilla havets kalla, rena vatten. Härifrån hämtar de små, hållbart fiskade fiskarter som de använder för att tillverka sina världsledande & högkoncentrerade tillskott med omega-3 i en produktionsprocess för att lämna minsta möjliga avtryck på miljön. Häng med så får du veta mer!

 • +31 procent: E-handeln har gjort våra fysiska butiker till Sveriges bästa

  I början av pandemin och mitt under den redan pågående ”butiksdöden” stakades en ny väg ut. Med ambitionen att göra det man var bäst på med hela Sverige som arena blev nio butiker Hälsokosten och halsokosten.se föddes. Genom att kombinera fysisk butik och e-handel har satsningen burit frukt – första halvåret 2022 har Hälsokosten ökat totala försäljningen med hela 31 procent.

 • Hälsokosten 2 år: TACK för att vi får sprida hälsa!

  Med ambitionen att hjälpa hela Sverige till en bättre hälsa blev tio butiker Hälsokosten och halsokosten.se föddes. Det bästa sortimentet och den bästa rådgivningen, genom att kombinera fysisk butik och e-handel blev det möjligt. Idag drivs e-handeln från en av de fysiska butikerna i Västerås.

 • Närokällan – rena och potenta näringstillskott

  Närokällan är ett varumärke med rena och naturliga kosttillskott av högsta kvalitet. Produkterna innehåller höga halter av verksamma ämnen utan onödiga tillsatser eller kemikalier. Efter en rad förkylningar kände Fredrik Gustafsson, sortimentsansvarig på Hälsokosten, att Mega Multi Advanced var precis vad han behövde.

 • agaDA – ett resultat av 20 års forskning

  Kroppens eget, normalt verkande immunsystem är utan tvekan vårt bästa försvar – både före, under och efter en infektion – och det fungerar lika bra oavsett om det handlar om virus eller bakterier. Utmaningen är att vårt immunsystem lätt kommer ur balans och försvagas. Kliniska studier och lång erfarenhet visar att agaDA hjälper kroppen att bibehålla sitt starka, normala immunsystem. Och bättre kan det inte bli.

 • Pharma Nord – alltid med vetenskap i grunden

  Pharma Nord är en av Europas största tillverkare av produkter med essentiella näringsämnen. Företaget utvecklar och tillverkar vetenskapligt välgrundade kosttillskott och läkemedel baserade på optimal biotillgänglighet, säkerhet och dokumentation.

 • Care of Gerd – en hyllning till naturen och människan

  På Hälsokosten är vi glada att få presentera ett nytt varumärke som precis som oss delar kärleken till människan och vår omvärld. Det norrländska familjeföretaget Care of Gerd skapar fantastiska hud- och hårvårdsprodukter med naturen som grund. Säg hej till Care of Gerd.

 • Thorne - nytt varumärke hos Hälsokosten

  Att utveckla sortimentet för att hjälpa fler människor till ett friskare liv och en mer hållbar värld står alltid högt upp på vår agenda. Därför lanserar vi nu det amerikanska varumärket Thorne som levererar ett brett sortiment med rena och effektiva näringstillskott utan tillsatser. Tack vare den höga kvaliteten och säkerheten väljer flera NHL-spelare och idrottsstjärnor Thorne.

 • Garden of Life – världsledande på ekologiska kosttillskott

  Garden of Life är besatta av ingredienserna de använder i sina produkter. Det kan låta konstigt, men det är ett faktum. Oavsett om de tar fram en vitamin, probiotika eller proteinpulver så börjar Garden of Life alltid sin formulering med riktiga livsmedel – Whole Food. Och medan de är besatta av vad som ingår i sina produkter, är de ännu mer engagerade vad de lämnar ute ur sina produkter.

 • Holistics resa mot en hållbar framtid

  I snart 20 år har Holistic förmedlat kunskap och utvecklat kosttillskott av kompromisslös kvalité för att hjälpa människor att optimera sin hälsa. Företaget är på en ständig utvecklingsresa med målet att hela tiden förbättras i syfte att bidra till visionen om en bättre värld. Med ny design och förbättrade förpackningar tar Holistic ännu ett steg för att skapa en mer hållbar värld, med kärlek till både människa, natur och planet.

 • NiDRA - när sömnen är ditt stora problem

  Inom ayurveda, världens äldsta läkekonst används en kombination av saffran och ashwagandha för att återställa sömnen. Baserat på den kunskapen utvecklades niDRA, en kombination av KSM66® och Affron® som är världens mest väldokumenterade saffran. Effekten på sömn märks som regel första veckan.

 • Snart blir vi ännu bättre för våra kunder

  Ett tufft, lärorikt och betydelsefullt år. Så beskriver Fredrik Gustafsson, försäljningschef på Hälsokosten 2020. Under året har han tillsammans med familjen lanserat Hälsokosten, en hälsokostkedja med 11 butiker runt om i landet – och snart lanseras en e-handel som ett komplement till de fysiska butikerna.

 • Solgar - världens äldsta och största tillverkare av kosttillskott

  Solgar är ett av världens äldsta & största tillverkare av kosttillskott. Varje ingrediens kontrolleras i flera steg från råvara till färdig produkt i deras egna laboratorium och produktionsanläggningar. Här får du veta mer om Solgar och varför deras produkter finns i Hälsokostens sortiment.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer >